Rättvist handlad gourmetkvalitet
Produktdetaljer:
Längd 15 - 18 cm
Ursprung: Papua Nya Guinea
Fylliga smaknoter
Skörd: 2020 Utgångsdatum: 12/2022
Rättvist handlad gourmetkvalitet
Tahitensis vanilj
Vår Tahitensis-vanilj kommer från Madang-regionen i östra Papua Nya Guinea samt från Väst-Papua, den indonesiska delen av ön.
Den representerar (precis som den äkta Tahiti) inte den klassiska vaniljdoften, utan glänser med fylliga fruktiga toner.
Kostnadsfritt med varje beställning får du vår dynamiska e-receptbok där du hittar exklusiva receptidéer. Vi uppdaterar denna regelbundet, så att du alltid har nya recept för din vanilj.
Entölat Soja-Lecitin
LECIFINE 100 är ett entölat soja-lecitin, tillverkat av genetiskt modifierade fria sojabönor (NON-GMO).
LECIFINE 100 används för fina bakverk, kakor, våfflor, snabbprodukter, kakaopulver och färdiga mjölblandningar för jästdeg. LECIFINE 100 förbättrar fettfördelningen och möjliggör en jämn bruning. Dessutom ger det en finare smulstruktur, förlänger hållbarheten och ökar volymen på bakverken.
LECIFINE 100 har ett högt innehåll av fosfolipider och är en naturlig emulgeringsmedel som gör degen lättare att bearbeta och mjukare.
Olika kvaliteter av vitamin B12. Specifikationer finns på vår webbplats. För förfrågningar och uppföljningar, tveka inte att skicka oss ett meddelande.
Vassleproteinisolat (WPI) erhålls genom att avlägsna tillräckliga icke-proteinbeståndsdelar från vassle så att den färdiga torra produkten innehåller minst 90% protein på torrsubstansbasis. Det produceras genom membranfiltreringsprocesser och/eller jonbyte. Surheten hos Vassleproteinisolat kan justeras genom tillsats av säkra och lämpliga pH-justerande ingredienser. Vårt WPI för mänsklig konsumtion uppfyller alla bestämmelser och överensstämmelse med Europeiska unionen.
Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Den blågröna urkosten som dagligt kosttillskott ... mikrolägen varsamt torkade ... rik på protein och mikronäringsämnen!
Det oföränderliga tropiska klimatet vid Konakusten på Big Island/Hawaii (USA) garanterar högsta Spirulina-kvalitet året runt och en mild, behaglig smak. För många kännare är Hawaii-Spirulina i smak och kvalitet det bästa i världen! Den patenterade spraytorkningsmetoden "ocean-chill-metoden" möjliggör en snabb och skonsam torkning ... som bevarar över 90% av närings- och vitalämnena. Därmed kan det torkade Spirulina-pulvret nästan kallas råkost och är lämpligt för veganer.
Rekommenderad dosering:
3 gram (6 tabletter eller 1 skopa pulver) dagligen med rikligt med stilla vatten!
Olika kvaliteter av vitamin D3. Du hittar specifikationer på vår webbplats. För förfrågningar och uppföljningar, tveka inte att skicka oss ett meddelande.
Sojaproteinkoncentrat
VEGACON 70 är ett fullvärdigt soja-protein, tillverkat av genetiskt modifierade fria sojabönor (NON-GMO). Genom en speciell process avlägsnas olösliga kolhydrater. VEGACON 70 har ett högt proteininnehåll och stödjer proteinets nedbrytning.
VEGACON 70 används för kött- och charkprodukter, pasta, vegetariska färdigrätter, såser och barnmat. I dietprodukter och diet-shakes används det för att berika med protein.
VEGACON 70 emulgerar, stabiliserar och kännetecknas av en hög fettbindningsförmåga. Det förbättrar strukturen, förlänger hållbarheten och är lämpligt för att berika livsmedel med protein.